Ontdek het unieke karakter van Côte d’Or chocolade

De kracht van karakter, sinds 1883. Laat je verleiden door het unieke krakater van Côte d’Or chocolade. We gebruiken voor onze Côte d’Or chocolade een mix van cacaobonen met een krachtig en rijk aroma. Daarnaast zorgt de dikte van de chocolade voor die typische harde eerste ‘bite’, om dan heerlijk te smelten in de mond. Tot slot is onze ambitie om via het Cocoa Life programma te helpen bij duurzame cacaoproductie, met respect voor het milieu, de producenten en de gemeenschappen waarin cacao wordt verbouwd. Dat alles maakt Côte d’Or chocolade uniek.

Côte d’Or BonBonBloc Melk

Met BonBonBloc combineren we het unieke karakter van Côte d’Or melkchocolade met een zijdezachte praliné. Laat je verleiden door de combinatie van de intense melkchocolade aan de buitenkant en heerlijk smeuïge pralinévulling aan de binnenkant. BonBonBloc brengt een sensatie teweeg in de mond door het samenspel van texturen. Verwen jezelf met deze heerlijke chocolade.

Meer informatie

Côte d’Or BonBonBloc Puur

Met BonBonBloc combineren we de heerlijk intense Côte d’Or chocolade met een zijdezachte praliné. Laat je ook verleiden door de combinatie van de intense pure chocolade aan de buitenkant en heerlijk smeuïge pralinévulling aan de binnenkant. BonBonBloc brengt een sensatie teweeg in de mond door het samenspel van texturen. Verwen jezelf met deze heerlijke chocolade.

Meer informatie

Côte d’Or Melk hele Hazelnoot

Laat je verrassen door de heerlijke smaak van Côte d’Or Melkchocolade met hele hazelnoten. Een rijkelijk gevulde traktatie die de perfecte balans vindt tussen het unieke karakter van Côte d’Or melkchocolade en knapperige hele hazelnoten. Trakteer jezelf op wat extra’s en ontdek de heerlijk smeltende melkchocolade in combinatie met de krokante hazelnoten.

Meer informatie

Côte d'Or l’Original melk

Laat je verleiden door het unieke karakter van onze l’Original melkchocolade. We gebruiken voor deze chocolade een mix van cacaobonen met een intens en rijk aroma. De chocolade breekt krachtig, waarna het heerlijk zacht smelt in de mond. Een traktatie voor eigen genot, of om te delen. Geniet van de intensiteit van l’Original melkchocolade en ontdek het unieke karakter.

Meer informatie