Echt genieten met Beemster kaas

Echt genieten met Beemster kaas

De lekkerste kaas komt uit de Beemster

Echte kaas komt uit de Beemster. Al meer dan 120 jaar maken de Beemster kaasmeesters de lekkerste kaas van de allerbeste kwaliteit. Ambachtelijk gemaakt, met respect voor de koeien, de boeren en het milieu.

Koop lokaal

Beemster kaas wordt gemaakt van Noord-Hollandse weidemelk. Onze koeien grazen zoveel mogelijk buiten en van deze duurzame weidemelk maken we op de traditionele manier kaas. Als enige grote kaasmaker van Nederland roeren wij de wrongel nog met de hand. Dat klinkt heel ouderwets en dat is het ook. Maar sommige dingen zijn niet voor niks al meer dan 120 jaar hetzelfde gebleven. Die zijn namelijk gewoon heel erg goed. En dat proef je terug in al onze ambachtelijk gemaakte kazen.

Bekijk de video

Lekker = Lekker

Beemster kaas is er voor echte genieters. En hoe kun je nu meer genieten dan met een lekkere borrelplank. Op zo’n plank mogen de blokjes Beemster kaas natuurlijk niet ontbreken. De lekkerste borrelplank bevat van alles wat, dus vul hem vooral verder aan met andere hapjes.

Bekijk de video

Meest duurzame kaas

Beemster kaas was in 2022 opnieuw het meest duurzame kaasmerk in Nederland! Een mooie beloning voor onze inspanningen want er wordt dagelijks hard gewerkt om steeds duurzamer te worden: van grasspriet tot kaas beheren wij de gehele keten. Dat betekent dat we in elk stapje van het kaasmaken kiezen voor de meest duurzame en natuurlijke methodes. Onze kaas wordt volledig klimaatneutraal gemaakt. Zo maken we gebruik van slimme technieken voor energiebesparing en gebruiken we groene energie uit hernieuwbare bronnen.