Steeds meer consumenten maken bewustere keuzes in eten en drinken. Bij Coca-Cola hebben we de gezamenlijke ambitie om bij elk product een suikervrije variant aan te bieden die net zo lekker is. Met deze ambitie willen wij ervoor zorgen dat we de shopper altijd een keuze kunnen aanbieden tussen een suikerhoudende variant en een suikervrije variant.

The Best Coke Ever

Coca-Cola Zero Sugar Zero Caffeine heeft een geweldige Coca-Cola smaak maar dan zonder suiker en zonder cafeïne. Dé Coca-Cola om ‘s avonds van te genieten op de bank.

De fruitige smaken van Fanta no sugar

Wist je dat een groot deel van het Fanta assortiment suikervrij is? Fanta no sugar is er in de ontzettend lekkere smaken Orange, Exotic, Lemon, Pomelo en Watermelon en de geheime What The Fanta smaak, jaarlijks wisselende smaak die je zelf mag raden!

Proef de Fusion, nu ook zonder suiker

Fuze Tea heeft het afgelopen jaar 2 nieuwe suikervrije varianten geintroduceerd. Fuze Tea is altijd gemaakt van een unieke combinatie van thee, fruit & kruiden en met de introductie van deze suikervrije varianten kunnen consumenten ook bewust van heerlijke fusion genieten.

NEW: Sprite zero sugar

Sprite is dé frisdrank met verfrissende citroen-limoensmaak, zonder suiker en calorieën. Ontdek de nieuwe onweerstaanbare smaak van Sprite zero sugar.