Ga jij voor een onvergetelijke zomer? Coca-Cola is een samenwerking aangegaan met de tofste festivals en geven onvergetelijke muziekervaringen weg! Beleef Mysteryland met Coca‑Cola of win een van de andere te gekke prijzen, zoals tickets voor Lowlands, Sziget en Lollapalooza! Jouw zomer wordt er een voor in de boeken! Koop daarom een Coca-Cola actieverpakking, download Coca-Cola App en maak kans op waanzinnige prijzen.

Zo werkt de actie

Scan de QR-code op de verpakking of het promotiemateriaal, download en selecteer de muziek promotie in Coca-Cola app, speel de mini-game en maak kans op festival tickets! De actie is geldig in Nederland tot 30/9/2023.

Coca-Cola zero sugar

Welke herinnering heb jij aan CocaCola? Dat zonnige terras op vakantie, die eerste keer wintersport, een speciale verjaardag of die wedstrijd die je won? Wat het ook is: je herinnert je hoe goed het smaakte. En dat verandert nooit. Coca-Cola zero sugar is de perfecte frisdrank als je de geweldige smaak van CocaCola wilt, maar dan zonder suiker en zonder calorieën. Net zo lekker, nog steeds zo krachtig.

Fanta orange no sugar

Zonder suiker, net zo lekker en evenveel fun! Met Fanta orange no sugar kun je blijven genieten van de smaak die je zo lekker vindt, maar dan zonder calorieën.

Sprite zero sugar

Probeer nu de nieuwe onweerstaanbare Sprite zero sugar. Sprite had natuurlijk altijd al een fantastische smaak en bevat al een aantal jaar geen suiker meer in Nederland en toch hebben we de smaak nu nog onweerstaanbaarder weten te maken! Nog altijd zonder suiker, maar wel in een gloednieuwe verpakking.

Fuze Tea black tea peach hibiscus

Fuze Tea Black Tea Peach is een gebrouwen thee van fijne zwarte theeblaadjes en een natuurlijke perziksmaak… even heerlijk bijkomen. Fuze Tea is laag in calorieën en is gezoet met suiker en zoetstoffen.