Fuze Tea is een ijsthee met een unieke combinatie van natuurlijke ingrediënten. Elke smaakvariant is gebaseerd op natuurlijke smaken van thee, fruitsap en kruidenextracten. Alle smaakvarianten van Fuze Tea zijn caloriearm, gezoet met een combinatie van stevia-extract en bietsuiker en gemaakt van duurzaam ingekochte thee. Fuze Tea is verkrijgbaar in meerdere heerlijke smaakvarianten: Black Tea Peach Hibiscus, Green Tea Mango Chamomile, Black Tea Raspberry mint no sugar en de nieuwe smaak Green Tea Blueberry Lavender no sugar. Stuk voor stuk verrassende ijstheesmaken waardoor je alles om je heen heel even vergeet.

Fuze Tea Black Tea Peach Hibiscus

Fuze Tea Black Tea Peach is een gebrouwen thee van fijne zwarte theeblaadjes en een natuurlijke perziksmaak… even heerlijk bijkomen. Fuze Tea is laag in calorieën en is gezoet met suiker en zoetstoffen.

De allerbeste thee is gebrouwen, dus als je wat bezinkels of kleine kleurverandering opmerkt, geen zorgen… dat is puur natuur.

Meer weten over Fuze tea

Fuze Tea Green Tea Mango Chamomile

Fuze Tea Green Tea Mango Chamomile is een gebrouwen thee van fijne groene theeblaadjes, zoete mango en een fleurige hint van kamille… om heerlijk tot rust te komen.

Fuze Tea is laag in calorieën en is gezoet met suiker en zoetstoffen.

Onze heerlijke theebladeren halen we uitsluitend van Rainforest Alliance gecertificeerde plantages – die o.a. natuurlijke bronnen en wilde dieren helpen te beschermen. De allerbeste thee is gebrouwen, dus als je wat bezinkels of kleine kleurverandering opmerkt, geen zorgen… dat is puur natuur.

Meer weten over Fuze tea

Fuze Tea Black Tea Raspberry mint no sugar

Een suikervrije fusie van zwarte thee, frambozensapen een vleugje munt…..voor een moment van pure ontspanning. Geniet van deze duurzaam ingekochte thee in een fles gemaakt van 100% gerecycleerd plastic

De allerbeste thee is gebrouwen, dus als je wat bezinkels opmerkt, geen zorgen… dat is puur natuur.

Meer weten over Fuze tea

Fuze Tea Green Tea Blueberry Lavender no sugar

Proef de unieke en natuurlijke smaak van Fuze Tea. De nieuwe Fuze Tea green tea blueberry lavender no sugar is een verrassende ijsthee fusion van groene theeblaadjes met natuurlijke blauwe bessen smaak en een fleurige hint van lavendel. De 400ml PET-fles verpakking is handig om mee te nemen en is gemaakt van 100% gerecycled plastic.

Meer weten over Fuze tea