Fanta, suikervrij net zo lekker

Op zoek naar verfrissing? Ontdek Fanta!

Ben jij klaar voor een onweerstaanbare smaak? Hoor het bruisen, proef de smaak en trakteer jezelf op een sprankelende ervaring, met of zonder suiker. Fanta is de meest kleurrijke frisdrank die er is. Met een regenboog aan fruitsmaken is er altijd wel een Fanta te vinden die bij jou past. Bijna alle Fanta varianten zijn verkrijgbaar zonder suiker en perfect te combineren met een heerlijke snack!

Fanta Orange

Zoals je weet is het drinken van Fanta Orange, dankzij zijn authentieke smaak, een unieke ervaring! Maar wat je misschien nog niet wist, is dat, wanneer je Fanta Orange drinkt, je eigenlijk volop geniet van een drank met sinaasappelsap* met natuurlijke aroma’s. Welcome to the fun, natuurlijk!

Fanta Orange zero sugar

Zonder suiker, net zo lekker en evenveel fun! Met Fanta Orange Zero Sugar kun je blijven genieten van de smaak die je zo lekker vindt, maar zonder calorieën.

Fanta Pomelo zero sugar

Zoals Pomelo smaakt: een klein zuurtje, een bittertje en een zoetje. Perfect in balans en vooral te lekker om te laten staan! Onze Fanta Pomelo Zero Sugar is een heerlijke verfrissing voor elk moment.

Fanta lemon zero

Ondanks zijn zure karakter is de Lemon toch heel zacht. Eerlijk is eerlijk: hij is een beetje pittig, maar als je hem een beetje beter leert kennen, is hij vooral verfrissend én zonder toegevoegde suikers!