Sweat is beautiful

Kies jouw hydratatie, gedurende de dag of tijdens het sporten. Aquarius orange en Aquarius lemon dragen bij aan een dagelijkse hydratatie gedurende de dag en zijn laag in calorieën. De minerale zouten zorgen voor een goede vochtopname die bijdragen aan een actieve levensstijl. Aquarius isotonic cherry en Aquarius isotonic blue ice zijn isotone dranken die je langer laten doorgaan tijdens het sporten. De isotone dranken van Aquarius zijn ooit ontwikkeld voor atleten tijdens de Olympische Spelen van 1992. Het is een combinatie van snelle suikers, mineralen en vocht die zorgt voor herstel tijdens en na intensieve sporten.

Aquarius orange

Aquarius orange daily hydration heeft nu een verbeterde smaak en met minder calorieën en een nieuwe verpakking is deze drank, met toegevoegde zoutmineralen, perfect geschikt voor dagelijkse aanvulling van de vochtreserves. Voor iedereen met een actieve levensstijl. De 500ml PET-fles is een handige verpakking voor onderweg. De PET-fles is gemaakt van 100% gerecycled plastic.

Aquarius lemon

Aquarius lemon daily hydration heeft nu een verbeterde smaak en met minder calorieën en een nieuwe verpakking is deze drank, met toegevoegde zoutmineralen perfect geschikt voor dagelijkse aanvulling van de vochtreserves. Voor iedereen met een actieve levensstijl. De 500ml PET-fles is een handige verpakking voor onderweg. De PET-fles is gemaakt van 100% gerecycled plastic.

Aquarius isotonic blue ice

Aquarius isotonic blue Ice is een isotone sportdrank met een verfrissende en dorstlessende blauwe bessensmaak en toegevoegd vitamine B6. Isotone sportdranken zorgen voor hydratatie (water en zouten) en fysieke energie (snelle suikers). De ultieme dorstlesser voor iedereen die actief bezig is. De 500ml PET-fles is een handige verpakking voor onderweg en ideaal tijdens het sporten. De PET-fles is gemaakt van 100% gerecycled plastic.

Aquarius isotonic cherry

Aquarius isotonic cherry is een isotone sportdrank met een verfrissende en dorstlessende kersensmaak en toegevoegd vitamine B6. Isotone sportdranken zorgen voor hydratatie (water en zouten) en fysieke energie (snelle suikers). De ultieme dorstlesser voor iedereen die actief bezig is. De 500ml PET-fles is een handige verpakking voor onderweg en ideaal tijdens het sporten. De PET-fles is gemaakt van 100% gerecycled plastic.