Dippertime!

We share the grip, you make the dip

Het is helemaal van nu! Borrelen met friet en zelfgemaakte dips. Met Aviko’s nieuwste aanwinst Grip ’n Dip wordt het helemaal een feestje! Door de ‘scoop’ vorm dipt de friet perfect. Je hoeft er niet eens een frituur voor te hebben, ook in de oven of airfyer worden ze superkrokant.

Dippertime

Creëer je eigen ‘dippertime’ en maak ook zo’n heerlijke borrelplank met Grip ’n dip en een paar lekkere dips. Door de ‘scoop’ vorm dipt de friet perfect. #dippertime

Bekijk video

Borrelplank

Dit is de borrelhit! Maak zelf een paar lekkere dips en serveer met Grip ’n Dip.  Voor deze borrelplank hebben we een heerlijke baba ganoush dip, paprikadip, pesto dip en pindamayonaise gemaakt. Op onze site staan nog veel meer heerlijke dips die je in een handomdraai maakt.

Bekijk de dips

Jalopenodip

Met deze jalopenodip wordt je Grip ’n Dip borrelplank extra lekker. Dus houd je van een beetje pit? In nog geen 10 minuten maak je deze lekkere dip.

Bekijk het recept

Parmezaan-truffelaooli

Dit is echt zo’n lekkere borreltip! Maak zelf een heerlijke parmezaan-truffelaioli. Duurt maar 10 minuten. En dan lekker dippen met onze Grip ’n Dip. Krijg je geen spijt van!

Bekijk het recept