Lekker bakken met HomeMade

Lekker bakken met HomeMade

Wat is jouw favoriete bakmix?

Bij HomeMade houden we van quality time. Gezellig met vrienden en familie genieten onder het genot van een lekkernij! Met HomeMade maak je in no-time de lekkerste cakes, taarten, brownies, tompoucen wafels en pannenkoeken. Voor de ultieme genietmomentjes! Super snel klaar als je wilt, maar als je net even wat meer wilt bieden we je veel inspiratie. Laat je creativiteit gaan en je maakt in een handomdraai een heerlijk spektakelstuk!

Kruidcake

De HomeMade Kruidcake is super easy te maken. Naast het artikel, heb je behalve water en een oven niets meer nodig. De bakmix is daarom perfect om samen met kinderen te bereiden. Maak het beslag volgens de bereidingswijze op de verpakking en voeg naar keuze andere ingrediënten toe. Mmm, geurt heerlijk en is lekker pittig van smaak. Om je vingers bij af te likken!

Bekijk recept

Brownies

Met de HomeMade mix voor Brownies heb je binnen no-time heerlijke baksels op tafel. Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest, je hoeft alleen water toe te voegen. Daarom is het ook super geschikt voor kinderen. Maak de brownies zoals beschreven op de verpakking en voeg eigen ingrediënten toe naar keuze. Geniet van de smeuïge brownies met intense chocolade smaak!

Bekijk recept

Red velvet brownies

De HomeMade Red Velvet brownies zijn erg eenvoudig te maken en is daarom super leuk voor een middagje bakken met kinderen. Maak de Red Velvet Brownies volgens de bereidingswijze op de verpakking en ga hem vervolgens samen versieren met decoratie naar keuze.

Bekijk recept

Wafels

Met de HomeMade mix voor Wafels maak je de lekkerste wafels. Serveer de wafels aan vrienden of familie die op bezoek komen of verwen je zelf eens met deze heerlijke traktatie! Het enige wat je zelf moet toevoegen is water of melk. Zo zet je in vrij korte tijd iets lekkers op tafel!

Bekijk recept

Variatietips

Heb je meer tijd en wil je net even meer aandacht aan jouw baksel geven? Check de verpakking of onze website voor een heerlijke inspiratietip en maak er een waar spektakelstuk van!

Carrot kruidcake

Bekijk variatietip

Salted caramel brownies

Bekijk de variatietip

Red velvet cheesecake brownies

Bekijk variatietip

Chocoladewafels met roomijs

Bekijk variatietip