Ontdek de smaak van plantaardig

Goed voor jou én voor de planeet!

Bij Alpro willen we jou en alle andere mensen op deze fantastische planeet inspireren om vaker voor plantaardige voeding te kiezen. Zo zetten we samen een eerste grote stap naar een betere wereld. Wie iets nieuws probeert, kan op onze steun rekenen. Want elke verandering – hoe klein dan ook – is een positieve stap in de juiste richting. Vooruitgaan, daar draait het om – een visie waar we als plantaardige pionier, al sinds de jaren ’80, aan vasthouden!

Kies jouw favoriet in je koffie

Begin je de dag met een zijdezachte cappuccino of geniet je liever van een koffie verkeerd op de bank? Iedereen heeft zijn eigen unieke manier om koffie te drinken. Met Alpro Barista maak je thuis de lekkerste koffiecreaties. Perfect opschuimbaar en heerlijk van smaak. Of je nu een liefhebber bent van een cappuccino met kokosnoot of een latte met haver, Alpro heeft het product voor jou.

Ontdek al onze heerlijke Barista varianten

Pumpkin Spice Latte met Alpro Barista Haver

Geniet van de aankomende, koude (winter)dagen met een heerlijke, verwarmende winterdrank gemaakt met Alpro Barista Haver.

Bekijk het recept

Maak de lekkerste creaties met onze barista’s

Alpro Barista maakt het gemakkelijk om elke keer weer de perfecte plantaardige koffie te creëren. Koffie heeft namelijk nog véél meer te bieden als je het combineert met plantaardig: een nieuwe wereld van smaak, die alleen plantaardig je kan bieden.

Laat je inspireren

Goed voor jou én voor de planeet

We willen allemaal verandering, maar waar beginnen we? Veranderen wat je eet, al is het maar een klein beetje, zorgt al voor een enorme positieve impact. Alpro zorgt voor plantaardige keuzes die het verschil maken. Samen gaan we hap voor hap – slok voor slok – naar een betere planeet.

Lees hoe jij een positieve impact kunt maken