Almhof I Feel Good

Je goed voelen was nog nooit zo lekker!

Almhof I Feel Good combineert de lekkerste zuivel met bewezen voedzame ingrediënten zoals proteïne en vitamines. Almhof I Feel Good zit niet alleen vol met proteïne, maar is ook vol smaak. Wie zegt dat je goed voelen en genieten niet samen kan gaan? Ontdek het nu, met Almhof I Feel Good!

I Feel Good

Almhof I Feel Good gaat over je goed voelen. Samen creëren we een leefstijl waarbij je goed voelen en genieten samen kan gaan, mág gaan. Dat maakt het niet alleen leuker, maar ook makkelijker vol te houden. Kwaliteit staat hoog bovenaan het lijstje bij Almhof. We geloven in kwalitatief goede producten die een heerlijke smaak bieden. Zo gebruiken we zuivel die voldoet aan hoge kwaliteitsstandaarden en vind je in onze producten alleen eerste klas fruit en de beste ingrediënten.

Lees meer

Vol proteïne

Onze heerlijke fruitige proteïne kwark bevat 42 gram proteïne per pot. Proteïne (ook wel eiwit genoemd) draagt bij aan de groei van spiermassa en de instandhouding van sterke botten. Met onze producten is het lekker én makkelijk om je dagelijkse eiwitinname te ondersteunen!

Lees meer

Bron van vitamines

Aan onze proteïne kwark zijn vitamine B2, B6 en B12 toegevoegd. Deze vitamines ondersteunen het energieniveau. Met één portie kwark (200 gram) kom je al aan 30% van de aanbevolen dagelijkse referentie-inname vitamine B2, B6 en B12. Geniet als onderdeel van een gevarieerde en evenwichtig voeding en een gezonde leefstijl.

Lees meer

Over Almhof

Almhof is geïnspireerd op de Alpen, maar weet je ook waar de naam Almhof precies voor staat? De naam verwijst naar een huis of boerderij (hof) in de alpenweide (Alm). Bij Almhof is het maken van lekkere producten onze kracht. Onze producten zijn altijd romig, intens en vol van smaak. Hier zijn we al jaren succesvol in en blijven we nastreven. Kortom, puur genieten voor elk moment en elke behoefte!

Kom meer te weten over Almhof!