Je goed voelen was nog nooit zo lekker!

Almhof I Feel Good gaat over je goed voelen. Samen creëren we een leefstijl waarbij je goed voelen en genieten samengaan. Dat maakt het niet alleen leuker, maar ook makkelijker vol te houden. We combineren de lekkerste zuivel geïnspireerd op de Alpen met voedzame ingrediënten, zoals vezels of proteïne en vitamines. Proef de twee yoghurt varianten met vezels of proteine rijke kwarken in heerlijk fruitige smaken! Mmm, je goed voelen was nog nooit zo lekker met Almhof I Feel Good!

Proteïne

Proteïne (ook wel eiwit genoemd) is een belangrijke bouwstof voor je lichaam. Je hebt proteïne nodig voor de opbouw en het behoud van spieren en sterke botten. Een echte krachtpatser dus, die proteïne. In één verpakking Almhof I Feel Good kwark zit al 42 gram proteïne.

Vezels

De I Feel Good vezel yoghurt is niet alleen heel lekker en fruitig van smaak, het is ook een natuurlijke bron van calcium die je spijsvertering ondersteund. De toegevoegde vitamine B1, B2 en B12 dragen bij aan je energieniveau. In I Feel Good vezel yoghurt zit 4 gram vezels per portie. Eten dus, die vezel yoghurt!

Proteïne kwark aardbei

Proteïne kwark perzik maracuja

Vezel yoghurt aardbei

Vezel yoghurt perzik mango