Wat is jouw ideale menu?

Wat is jouw ideale menu?

Helaas deze actie is afgelopen.

De prijswinnaars zijn inmiddels bekend gemaakt.

Stel je ideale driegangenmenu samen met je favoriete recepten uit het magazine. Wordt het een feestmenu, Italiaans menu, kindermenu of echt iets heel anders? Je hebt de keuze uit meer dan 4500 recepten, dus gebruik je creativiteit! Kies een voor-, hoofd en nagerecht uit en laat ons vooral ook weten waarom je uiteindelijk juist voor dit speciale menu hebt gekozen.

Start je zoektocht

Op de Boodschappen website kan je gemakkelijk op verschillende manieren zoeken naar recepten. Ga naar alle recepten en zoek bovenin op ingrediënten en maak gebruik van de filters aan de rechterkant om te filteren op gang, type gerecht, keuken, enz. Je kan ook direct naar alle voorgerechten, alle hoofdgerechten en alle nagerechten. Kopiër de namen van jouw ideale voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht die jouw ideale menu vormen in het formulier.

Wat kun je winnen?

Stuur jouw ideale menu + motivatie in via onderstaande antwoordformulier.
Onder de leukste inzendingen verloten we 25x een boodschappenpakket t.w.v. € 50,-! De winnende menu’s worden tevens op de Boodschappen website bekend gemaakt.

Voorwaarden puzzels & acties
Uitgesloten van deelname zijn medewerkers van C.I.V. Superunie B.A. en iMediate. Deelnemers dienen op het moment van deelname ofwel ouder te zijn dan 18 jaar ofwel schriftelijke toestemming te hebben van ouder of voogd. iMediate zal de prijzen alleen in Nederland laten bezorgen. Prijswinnaars zullen persoonlijk op de hoogte worden gesteld van de uitslag. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. C.I.V. Superunie en iMediate stellen de uitgekeerde prijzen ter beschikking conform de status waarin deze op dat moment verkeren en zijn dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige zichtbare of verborgen gebreken, waaronder inbegrepen verlies en schade veroorzaakt tijdens transport. De prijzen zijn niet inwisselbaar of overdraagbaar. Eventuele verschuldigde kansspelbelasting is door iMediate afgedragen.