Actie pasen

Wat is jouw ideale paasmenu?

Helaas deze actie is afgelopen

De prijswinnaars zijn inmiddels bekend gemaakt.

Bekijk hier de winnende paasmenu’s

Wat staat er bij jou met Pasen op het menu?

Geen paasdagen zonder een feestelijk paasmenu. Uit welke Boodschappen-gerechten bestaat jouw paasmenu dit jaar? Kies uit bijna 6000 recepten een voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht uit en laat ons vooral ook weten waarom je uiteindelijk voor deze gerechten hebt gekozen.

Start je zoektocht

Op de Boodschappen-website kun je gemakkelijk op verschillende manieren zoeken naar recepten. Ga naar alle recepten en zoek bovenin op ingrediënten en maak gebruik van de filters aan de rechterkant om te filteren op menugang, type gerecht, keuken, enz. Kopiër de naam van jouw favoriete gerechten in het formulier.

Wat kun je winnen?

Stuur jouw ideale paasmenu + motivatie in via onderstaand antwoordformulier. Je kunt je gerecht inzenden tot dinsdag 7 april. Onder de leukste inzendingen verloten we 10 x een gevuld paasmandje t.w.v. € 50,-! De winnende gerechten worden tevens op de Boodschappen-website bekend gemaakt.

Voorwaarden puzzels & acties
Uitgesloten van deelname zijn medewerkers van C.I.V. Superunie B.A. en iMediate. Deelnemers dienen op het moment van deelname ofwel ouder te zijn dan 18 jaar ofwel schriftelijke toestemming te hebben van ouder of voogd. iMediate zal de prijzen alleen in Nederland laten bezorgen. Prijswinnaars zullen persoonlijk op de hoogte worden gesteld van de uitslag. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. C.I.V. Superunie en iMediate stellen de uitgekeerde prijzen ter beschikking conform de status waarin deze op dat moment verkeren en zijn dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige zichtbare of verborgen gebreken, waaronder inbegrepen verlies en schade veroorzaakt tijdens transport. De prijzen zijn niet inwisselbaar of overdraagbaar. Eventuele verschuldigde kansspelbelasting is door iMediate afgedragen.

Zoet Pasen
Zoet Pasen

De allerleukste én lekkerste baksels

Meer paaslekkers
Paasontbijt en -brunch
Paasontbijt en -brunch

Een lekker begin van je paasdagen

Feestelijk beginnen
Pasen met kids
Pasen met kids

Een geweldig paasfeest voor de kleintjes

Leuk voor jong en oud
Pasen
Pasen

Recepten, inspiratie, video's, tips & meer!

Bekijk hier de special