kerst recepten

Kerst actie

Wat is jouw ideale kerstmenu?

De Kerst actie is afgelopen

Dit zijn de 25 winnende driegangenmenu’s van onze Kerstmenu-actie. Laat je culinair inspireren, van een menu voor na een kerstwandeling tot een romantisch menu voor twee.

Wat kook jij tijdens kerst?

Deze kerst is anders dan anders. Maar thuis uitgebreid kerstkoken kan gelukkig wel. Stel op de Boodschappen-website je ultieme kerstmenu samen met je favoriete recepten. Worden het alleen maar klassiekers, ga je voor vega of houd je het dit jaar wat eenvoudiger dan anders? Je kunt kiezen uit meer dan 6500 recepten, dus gebruik je creativiteit. Kies een voor-, hoofd- en nagerecht en laat ons weten wie wij namens jou mogen verrassen met een mooi pakket wanneer jij de winnaar bent.

Start je zoektocht

Op de Boodschappen-website kan je gemakkelijk op verschillende manieren zoeken naar recepten. Ga naar alle recepten en zoek bovenin op ingrediënten en maak gebruik van de filters aan de rechterkant om te filteren op gang, type gerecht, keuken, enz. Je kan ook direct naar alle voorgerechten, alle hoofdgerechten, alle bijgerechten en alle nagerechten. Kopieer de namen van jouw ideale voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht en nagerecht die jouw ideale menu vormen in het formulier.

Wat kun je winnen?

Stuur jouw ideale kerstmenu + motivatie in via onderstaand antwoordformulier. Je kunt je menu inzenden tot donderdag 17 december. Onder de leukste inzendingen verloten we 25x een boodschappenpakket t.w.v. € 50,-! De winnende menu’s worden tevens op de website bekend gemaakt.

Voorwaarden puzzels & acties
Uitgesloten van deelname zijn medewerkers van C.I.V. Superunie B.A. en iMediate. Deelnemers dienen op het moment van deelname ofwel ouder te zijn dan 18 jaar ofwel schriftelijke toestemming te hebben van ouder of voogd. iMediate zal de prijzen alleen in Nederland laten bezorgen. Prijswinnaars zullen persoonlijk op de hoogte worden gesteld van de uitslag. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. C.I.V. Superunie en iMediate stellen de uitgekeerde prijzen ter beschikking conform de status waarin deze op dat moment verkeren en zijn dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige zichtbare of verborgen gebreken, waaronder inbegrepen verlies en schade veroorzaakt tijdens transport. De prijzen zijn niet inwisselbaar of overdraagbaar. Eventuele verschuldigde kansspelbelasting is door iMediate afgedragen.