Een verfrissende Corona

Gebrouwen met 100% natuurlijke ingrediënten

Corona is geboren in Mexico, grootgebracht op het strand en is gebrouwen van 100% natuurlijke ingrediënten. Corona pils inspireert mensen om meer tijd buitenshuis door te brengen. Het bier heeft een gouden kleur, is licht verfrissend en zit in een iconische fles. Het bier wordt ijskoud gedronken met een partje limoen in het glas.

Corona Extra

Corona Extra wordt gebrouwen met 100% natuurlijke ingrediënten. Voor de beste ervaring wordt Corona ijskoud gedronken met een partje limoen in de hals. Corona wordt al tientallen jaren over heel de wereld gereserveerd met een schijfje limoen. Er doen veel verhalen de ronde omtrent het limoenritueel, de meest bekende heeft zijn oorsprong in Mexico. Omdat het in Mexico vaak erg warm is, deden de Mexicanen een schijfje limoen in de hals van het flesje om de vliegen op afstand te houden, daarnaast gaf dit ook een smaakversterking aan het bier.

Ontdek Corona

Corona Cero

Corona Cero wordt gebrouwen met 100% natuurlijke ingrediënten. Voor de beste ervaring wordt Corona cero ijskoud gedronken met een partje limoen in de hals. Corona Cero zal als eerste biermerk ooit fungeren als official partner van de Olympische spelen. Als wereldwijd merk zal Corona Cero fans over de hele wereld betrekken bij het vieren van de magie van de Olympische Spelen en het toejuichen van de sportprestaties van de atleten.

Ontdek Corona

Corona Extra 6-pack

Corona extra is een verfrissend Premium bier uit Mexico dat traditiegetrouw gedronken wordt met een partje limoen in de hals. Corona extra wordt gebrouwen uit 100% natuurlijke ingrediënten

Ontdek Corona

Corona Cero 6-pack

Corona cero is een verfrissend alcoholvrij bier dat gedronken wordt met een partje limoen in de hals. Corona cero wordt gebrouwen met 100% natuurlijke ingrediënten en is laag in suikers en calorieën.

Ontdek Corona