Wat eten we vandaag?

  Het kerst magazine ligt nu in de winkel

  Natuurlijk staat Boodschappen boordevol inspirerende recepten: van makkelijke, maakbare en toch chique gerechten voor het kerstdiner, lekkere recepten voor de gourmet tot zelfgebakken lekkers voor bij de koffie. Begin de kerstdagen met een zelfgemaakt kerstontbijt of -brunch voor de hele familie.

  Proost op het nieuwe jaar met cocktails en champagne en maak zelf lekkere hapjes. Het hoeft niet moeilijk te zijn! Oliebollen kunnen natuurlijk niet ontbreken. Het nieuwe jaar begin je gezond met zelfgemaakte smoothies.

  Maar dat is nog lang niet alles. Allerlei bevlogen professionals vertellen je over hun werk en over wat er op hun vakgebied speelt rondom kerst. Ze geven je meteen de beste insidertips. Of het nu gaat om cocktails, muziek of tafelstyling, je kunt er op een laagdrempelige manier thuis mee aan de slag. So easy!

  Bekijk het kerst magazine
  RECEPT VAN DE DAG

  Biefstukpuntjes met groene groenten

  star black star black star black star black star black
  Gourmetten
  Gourmetten

  Culinair in een pannetje

  Bakken maar
  Kerstdecoratie
  Kerstdecoratie

  Maak dit jaar eens zelf kerstversiering met onze tips

  Aan de slag!
  Foodfotografie
  Foodfotografie

  Zó maak je de mooiste foto's van je kerstgerechten!

  Bekijk de tips
  Zelfmaak kerstcadeaus
  Zelfmaak kerstcadeaus

  Leuk om te geven, lekker om te krijgen

  Do it yourself!
  boodschappen magazine

  Wat eten we vanavond: koken zonder poespas

  Bij Boodschappen vind je de lekkerste recepten die snel klaar zijn én die antwoord geven op de vraag: ‘wat eten we vanavond?’ Het is namelijk best een klus om iedere avond weer iets te bedenken om te koken. We hebben het druk! Werk, sport, hobby’s, vrienden, familie. Heb je nog wel tijd om te bedenken: wat te eten vanavond? Geen nood, wij helpen je!

  Ben je uitgekeken op je standaard recepten? Je vindt hier wat je zoekt. Snelle recepten die in 20 minuten klaar zijn bijvoorbeeld. Ontdek hier elke dag een lekker en makkelijk recept en laat je inspireren voor het avondeten. Of je nu zin hebt in ontbijt, lunch, borrel, diner of juist een vegetarische maaltijd? Wij maken het makkelijk voor je en zetten alle lekkere recepten voor je op een rij. Heb je toch meer zin in een vullende maaltijdsoep, een frisse salade, een lekker pastagerecht of een recept met vis of vlees. Of een lekker ovengerecht dat je zo de oven inschuift. Geen probleem, bij Boodschappen vind je dus altijd het juiste recept. Makkelijk, snel en lekker!

  Alle Boodschappen recepten