Proef Mechelen! 3 dagen Mechelen vanaf € 99,- p.p.
Hartelijk welkom in Mechelen, een van de best bewaarde geheimen van België! Een oergezellige stad waar het heerlijk toeven is. Via Boodschappen leer je deze stad op een wel heel bijzondere wijze kennen. Met het bonnenboekje dat je erbij krijgt, kun je Mechelen gratis proeven! Ga je een ‘pintje’ drinken in de bekende brouwerij Het Anker? Proef je de Vlaamse frites? En wat dacht je van de heerlijke Belgische pralines? Ga ook heerlijk luieren op een van de tientallen terrasjes aan het water.

VERBLIJF
Je verblijft in het comfortabele Novotel Mechelen Centrum, midden in het historische centrum. Het hotel beschikt over een restaurant, bar, hamam en fitnessruimte.

INBEGREPEN
• 2x overnachting met uitgebreid ontbijtbuffet
• welkomstdrankje
• voucherboekje met vouchers voor: frites, proeverij brouwerij Het Anker, hartige appelspies, pralines en nog twee verrassingen

PRIJZEN
01/10 – 01/05 € 99,-

Prijzen p.p. in een 2-, 3- of 4-persoonskamer. Toeslag eenpersoonskamer: zie www.pharosreizen.nl. Kinderen t/m 15 jaar betalen slechts € 15,- (o.b.v. 2 volbetalenden op dezelfde kamer). Niet inbegrepen: Reserveringskosten (€ 20,-), toeristenbelasting (€ 1,50 p.p.p.n.) en bijdrage Calamiteitenfonds (€ 2,50).

INFORMATIE & RESERVERINGEN
www.pharosreizen.nl/boodschappen of
via 0900 – 365 65 65 (80 cent per gesprek)
met zoekcode 14185

Prijspuzzel Oktober 2014